Milyen egy coaching velem? Milyen a saját, egyedi módszerem?

A coaching alapesetben egy négyszemközt zajló, bizalmas beszélgetés-sorozat, amelynek során egy speciális kérdezéstechnika segítségével közös erővel megtaláljuk a Neked leginkább megfelelő megoldást arra az élethelyzetre, ami aktuálisan éppen foglalkoztat. Az évek során én azonban kialakítottam egy saját, egyedi módszert, ami a hagyományos coachingnál jóval több és hatékonyabb.

Ez egy pszichodráma alapú módszer, aminek az a lényege, hogy fizikailag is megjelenítünk dolgokat – vagyis nemcsak fejben dolgozunk, nemcsak beszélgetünk, hanem az érzéseket, kapcsolatokat, problémákat kifejezzük, megjelenítjük egy-egy cselekvéssel, mozdulattal vagy testhelyzettel, és úgy dolgozunk velük. Így az adott probléma és annak a megoldása is megjelenik a térben. Ez nagyon látványos, izgalmas, és sokkal hatékonyabb, mint egy egyszerű beszélgetés. Ugyanakkor nagyon szórakoztató is, sokat szoktunk közben nevetni, ezért az ügyfelek általában szokták szeretni. 

Fontos, hogy ez egy cselekvésorientált módszer, ami csak akkor működik, ha Te valóban hajlandó vagy tenni is azért, hogy változást hozz az életedbe.