Kinek szólnak a kártyák?

Mindenkinek…

A kártya mindenkinek segít, akik szeretné megerősíteni önbizalmát, vagy akár csak szeretne közelebb kerülni önmagához. A csomag 12 témakört fed le az önbizalommal kapcsolatban, a kudarc kezelésétől kezdve az önelfogadáson át, egészen az egyensúly megtalálásáig. Aki veszi a bátorságot, és a kártyák segítségével végigmegy ezen az úton, új szemszögből láthatja majd a világot, és benne önmagát.

A kártyacsomaghoz tartozó részletes leírás alapján bárki elindulhat, hogy felfedezze saját belső világát, ehhez nem kell coachnak, terapeutának vagy pszichológusnak lennie.

Segítő szakembereknek…

Ugyanakkor szívből ajánlom a kártyákat mindazoknak a szakembereknek is, akik hivatásuk, küldetésük szerint mások lelki fejlődésének támogatására szegődtek, legyenek akár coachok, terapeuták, pszichológusok, pedagógusok, gyermekgondozók vagy lelki segítők. Számukra nem készült külön útmutató a kártyák használatához, hiszen hivatásuk, szakmai tapasztalatuk, tudásuk a legjobb útmutató ehhez.

 

Gyerekeknek…

 

És végül a legfontosabbak, a gyerekek. A kártyák úgy készültek, hogy alkalmasak legyenek a gyermekek lelki fejlődésének támogatására, ezt a kártyák játékos illusztrációja is segíti. A gyerekek a kártyák segítségével könnyebben megértik a különböző viselkedési formákat, könnyebben beszélnek az érzéseikről, és könnyebben kimondják azt is, ami a szívüket nyomja. És a gyermekekben mindig ott van a kíváncsiság, a felfedezés öröme.